Moderator & verslaggever:
Twee vliegen in één klap

Titel

Het publiek moet niet zitten geeuwen tijdens een debat of uiteenzetting. En het moet de boodschappen van sprekers daarna nog kunnen raadplegen.

De moderator animeert én structureert

Een hele klus, nietwaar? Goed modereren is inderdaad een delicate evenwichtsoefening. De moderator moet de zaak structureren, precies om het publiek te blijven boeien. Liefst van al ontstaat er een boeiende chemie tussen de panelleden, het publiek en de moderator. Daarop mikt Willem De Bock, als hij modereert. Cruciaal is een goede voorbereiding. Die laat de deelnemers aan het gesprek (en uit de zaal) waardevolle zaken vertellen, terwijl er toch een lijn in zit. WDB deed het al voor instituten, kabinetten, stichtingen en bedrijven. Dus waarom voor u niet?

Voor events die blijven nazinderen

Na een evenement is er vaak geen verslag, behalve wat presentaties die achteraf onleesbaar en/of onbegrijpelijk zijn. Het kan anders: een leesbaar, boeiend en correct verslag blijft je bij. Je grijpt er naar terug. Willem De Bock werkte een eigen methode uit om het schrijfwerk voor, tijdens en na een evenement, samen met het modereren tot een geheel te combineren, een kostengunstige en consequente oplossing.

Geen theekransje
Al te vaak gaan debatten over alles en nog wat en leiden ze tot niets, met de moderator als de aanmodderaar van dienst was. Deze moderator heeft een traject voor uw debat heeft en leert zijn gesprekspartners vooraf kennen.